Bewerkingen

Vaak zijn bedrijven met een machinepark op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervaardigen van unieke stukken, het kleinere seriewerk, of productie van tandwielen. Met DB Metalin heeft u deze partner nu gevonden.

Vertandingen

Ons uitgebreid machinepark in combinatie met een brede waaier van modulefrezen maakt dat wij een groot gamma van tandwielen volgens plan of model kunnen aanbieden. Onze sterktes liggen in unieke stukken en het kleinere seriewerk.

Bekijk mogelijkheden

Draaien

Draaiwerken zowel conventioneel als CNC leveren we met hoge nauwkeurigheid af dankzij ons uitgebreid professioneel machinepark, bediend door onze vakmensen met jarenlange ervaring.

Bekijk mogelijkheden

Frezen

Freeswerken zowel conventioneel als CNC leveren we met hoge nauwkeurigheid af dankzij ons uitgebreid machinepark bediend door onze vakmensen met jarenlange ervaring. 

Bekijk mogelijkheden

Slijpen

Voor hoognauwkeurige afwerkingen kunnen we gebruik maken van zowel rond- als vlakslijpers. Naast staal zijn we gespecialiseerd in het slijpen van rubberen rollen, voor onze bewerkingsmogelijkheden verwijzen we u naar onderstaande info.  

Bekijk mogelijkheden

Nabewerkingen

Wij werken samen met de beste subcontractors voor de nodige nabehandeling van uw onderdelen.

Bekijk mogelijkheden

3D-printing/scanning

Toegezonden tekeningen in STL kunnen afgeprint worden in PC of PC-ABS in volgende afmetingen: 355mm x 254mm x 254mm.
Fused Deposition Modeling is een techniek waarbij een verplaatsbare spuitmond een dunne draad materiaal op elkaar legt en op deze manier er een 3-dimensioneel object ontstaat.
FDM is zeer maatnauwkeurig omdat er geen vervorming optreedt door verhitting.

Dankzij onze 3D-scanner kunnen we bestaande complexe onderdelen inscannen en hier een 3D-tekening van genereren. 

Bekijk mogelijkheden

Productie van flenzen

Flenzen met een doormeter tot 800 mm kunnen bewerkt worden op onze VTC Doosan Puma V550. Voor vragen i.v.m. mogelijkheden/afmetingen kunt u met ons contact opnemen. 

Bekijk mogelijkheden

Opspuiten/oplassen productieassen

Ingelopen lagerpassingen van productieassen worden opgespoten/opgelast als waardig alternatief voor het herstellen van een volledige astap. 

Bekijk mogelijkheden

Wij denken graag met u mee.

Vraag direct aan
© Copyright 2024 DB Metalin