Stuur vrijblijvend uw prijsvraag door naar info@dbmetalin.be

Wij werken voor

Bij DB Metalin streven we ernaar aan de kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen. Door klantenbevraging, ondersteuning & professioneel advies bieden we een solide partner voor verschillende sectoren. Zo kunnen we dagdagelijks de doeltreffendheid van kwaliteitssystemen verbeteren en ervoor zorgen dat onze klanten onmiddellijk met de geleverde onderdelen aan de slag kunnen.

Chemie

Voor zowel farmaceutische als industriële chemie leveren wij op maat gemaakte onderdelen die worden toegepast in de productieprocessen. 

Verpakking

Duurzame halffabrikaten voor de verpakkingsindustrie. Afhankelijk van het afgewerkte product kunnen wij in samenspraak met de klant het geschikte materiaal aanbieden. 

Automotive

Een dynamische sector waar ontwikkelingen nooit stilstaan. Door het meedenken met de klant bekomen we de meest geschikte oplossing voor het besproken probleem. 

Voeding

Voor de foodprocessingindustrie produceren wij hoogwaardige halffabrikaten. Mogelijkheden in verschillende materialen met de nadruk op FDA-clearance.

Machinebouw

Specifieke maatstukken voor machineonderdelen met oog voor duurzaamheid & veiligheid. 

Industriƫle productie

Ook voor onderdelen voor industriële bedrijven & scheepswerven kunt u bij ons terecht. Precisie, maatwerk voor de nodige maatonderdelen.

Wij denken graag met u mee.

Vraag direct aan

Over DB Metalin

DB Metalin is een modern bedrijf met een uitgebreid en gespecialiseerd machinepark. Wij zijn groot genoeg om alle kennis en specialismen in huis te hebben, terwijl wij als kmo heel dicht bij onze klanten staan.

Naast zowel conventionele als CNC-bewerkingen, zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van tandwielen, flenzen, en het slijpen van rubber.

Vaak zijn bedrijven met een machinepark op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervaardigen van unieke stukken, het kleinere seriewerk, of productie van tandwielen. Met DB Metalin heeft u deze partner nu gevonden.

Heeft u een vraag?
© Copyright 2024 DB Metalin